Wie ben jij?

Branding

Wie ben jij? Waarom bestaat jouw merk? Wat maakt jouw merk uniek en anders dan je concurrenten? Bij Artish is ons doel om samen met jouw organisatie te bepalen wat jouw echte identiteit is en vervolgens een positionering in te nemen in het brein van jouw doelgroep. Door middel van een sterke online branding kan jij ervoor zorgen dat je doelgroep een positieve houding aanneemt tegenover jouw merk, met als (bewezen) gevolg merk loyaliteit en een toename in conversies. Herhaling van confrontatie met jouw doelgroep is hierbij essentieel. Bekijk snel hoe Artish Media je kan helpen bij het opzetten van een strategie.

Waar sta jij bekend om?

”Marketing is like asking someone out out on a date.
Branding is the reason they say yes”

02
Merk

Het creëren van een merk rondom jouw producten creëert een loyale fan base en laat het mensen goed   onthouden.  

04
Uniek

Wat maakt jouw onderneming nou anders dan jouw concurrenten? Een belangrijke vraag bij het binnen halen van potentiële klanten.

06
Identiteit

Wat houd jouw bedrijf in? Wat bieden jullie aan en wat kunnen potentiële klanten bij jullie verwachten.

03
Doelgroep

Met een doelgroep bepaal je  op welke type mensen jij je wilt targetten voor je marketing.

05
Loyaliteit

Door middel van goed gecombineerde branding zorg je ervoor dat jouw klanten loyal aan je blijven en tevreden zijn met jouw onderneming

Onze trost

Wat voor ervaring
hebben klanten met ons?

Michael Terry
“Nadat ik door meerdere SEO-bedrijven had gefietst en geen resultaten zag, kwam ik uiteindelijk Artish tegen. De keuze om met Artish Media samen te werken is zonder twijfel een van de beste zakelijke investeringsbeslissingen die ik ooit heb genomen. ”
Michael Terry
CEO
Emilia Clarke
Door Artish Media een portfolio one page website laten maken. Super professioneel in elkaar gezet, erg blij en tevreden.
Emilia Clarke
Model
Cristian Torres
Ik heb mijn website laten restylen door Artish. Blij met het eind resultaat, zeker een aanrader!
Cristian Torres
Model